Cautare

4467 de rezultate pentru "hateg mircea zepa" (3.83 secunde)
" Mircea Geoana nu avea electoratul lui propriu" Nu excluderea lui Mircea Geoana ca atare ar putea sa aiba urmari negative pentru PSD in sondajele de opinie, ci agitatia din partidul lui Victor Ponta, agitatie care pare a nu avea nimic in comun cu agenda populatiei, afirma sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
Un numar de 38 dintre presedintii de organizatii judetene si de sector ale PSD au mandate de la filiale pentru a vota, la Comitetul Executiv National de marti, propunerea de excludere a lui Mircea Geoana din partid, au declarat surse social-democrate.
PSD a depus cererea de retragere a sprijinului politic PSD a depus la Senat cererea de excludere din partid a lui Mircea Geoana si de retragere a sprijinului politic. ... PSD si PNL au cerut intrunirea Biroului Permanent al Senatului pentru revocarea din functia de presedinte a lui Mircea Geoana.
"Mircea Geoana si-a facut imaginea praf!" Pentru o iesire cat de cat rezonabilă din scandalul in care a fost protagonist, Mircea Geoană ... analistul politic Stelian Tănase, pentru Inpolitics, el fiind convins ca Mircea Geoana "si-a facut imaginea praf".
"Zero sanse!" Mircea Geoana nu are nici o sansa de reusita sa isi revigoreze cariera politica prin fondarea unui nou partid, afirma sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
Cine face parte din comitetul de initiativa Formarea unui nou partid care sa fie lansat in luna martie a anului viitor sau fortarea organizarii unui Congres Extraordinar in care sa fie inlocuita actuala conducere sunt printre variantele luate in calcul de Mircea Geoana dupa excluderea din PSD.
Nu m-ar fi mirat deloc, asistand chiar cu stoicism la linsajul (din fericire doar mediatic) pornit la adresa mea in urma "gravelor crime" comise in doar 48 de ore", consemneaza Ponta, pe blog, evenimentul organizat joi de Mircea Geoana la Dabuleni.
Marirea si decaderea Prostanacului Lovitura de gratie i-au dat-o lui Mircea Geoana nu "tovarasii" de la Partid, ci colegii sai senatorii. ... Pentru ca Mircea Geoana ilustreaza exemplar conceptul de "prostanac".
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Cele doua amendamente au apartinut deputatilor Mircea Toader (PDL), Mate Andras (UDMR) si Mircea Grosaru - minoritati nationale. Mircea Toader le-a solicitat colegilor sai sa scoata din text acel amendament care se refera la membrii si membrii supleanti ai conducerii UTC.
Profesionisti din toate colturile, uniti-va Mircea Geoana a lansat, vineri, la Romexpo, miscarea "Romania noastra", o miscare nepolitica "mai mult decat un ONG" si "mai putin decat un partid politic".
Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au extins cercetarile fata de ministrul Culturii, Mircea Diaconu, pentru alte trei contracte semnate de acesta in calitate de director al Teatrului Nottara cu sotia sa si care incalca regimul conflictului de interese, informeaza Agerpres.
MIRCEA DUSA II DA LUI BASESCU DE-O MESA NATURALA Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a convocat pentru marti comisia privind actualizarea evidentei populatiei in acord cu valorile estimative ale recensamantului din 2011.
Presedintele Comisiei pentru politica externa din Senat, Mircea Geoana, va efectua, vineri si sambata, o vizita la Berlin, cu scopul de a intari relatiile parlamentare si economice bilaterale, dar si pentru a imbunatati imaginea Romaniei in strainatate.
Mircea Badea vrea dizolvarea Parlamentului si alte alegeri Realizatorul TV, Mircea Badea, spera ca presedintele Traian Basescu sa dizolve Parlamentul.
Programul Visa Waiver, printre prioritati Senatorul PSD Mircea Geoana va efectua o vizita de lucru de o saptamana in Statele Unite ale Americii, printre prioritatile sale numarandu-se introducerea Romaniei in Programul Visa Waiver.
"Evenimentul zilei" i-a intrebat pe sociologii Remus Stefureac, Barbu Mateescu si Mircea Kivu daca USL se rupe in 2014. ... Sociologul Mircea Kivu :
Se pot face lucruri pentru Mircea Geoana, dar nu prezidentiale si partidul nu uita tradarea Dupa ce a spus ca numele sau figureaza pe lista "foarte scurta" de potentiali candidati PSD la prezidentiale, Mircea Geaona a fost taxat de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, a anuntat ca va face public contractul de privatizare al Combinatului. Dupa ce proaspatul secretar executiv al Partidului Democrat a fost refuzat de AVAS, acum cererile lui Mircea Toader se vor adresa direct conducerii Mittal Steel Galati.
In cursul zilei de ieri, nava scoala "Mircea" a ridicat ancora din portul Copenhaga (Danemarca) cu destinatia Rostock (Germania). Nava scoala Mircea efectueaza in perioada 26 mai - 18 septembrie a.c.
google-analytics.com